Monday 8 February 2010

Η πρώτη μου φόρα..

Νέο βλόγκ στην γειτονιά!
Εσύ πρώτε τυχερέ..-ναι για σένα το λέω..
Εδώ Fallen Queen η Kοντέσα Βαλαίρενα, η Άννα Καρένινα, η Φονική Μέγαιρα, η Λολίτα(όπως με φωνάζουν οι μούτσοι στο μουράγιο)..
Αν ενδιαφέρεσε μπορώ να σου πω μερικά πράγματα για μένα...(αν όχι,χέστηκα)
Όχι όμως και πολλά,γιατί όπως έχει δηλώσει και μια πολύ καλή μου φιλενάδα... "La silence est ma nature profonde"
Είμαι μια Κοντέσα λοιπόν..Γεννήθηκα πριν εκατομμύρια χρόνια - σαν ιδέα αρχικά - .
Μέτα μπόρεσα και μπήκα στο σώμα μια μικρής καλλονής που ζούσε εδώ δίπλα..στο Κατάρ),επέλεξα την καλύτερη φυσικά και την πιο πλούσια..(τότες εκείνα τα χρόνια).
Η οικογένεια μου ήταν πάμπλουτοι ροζ-αίματοι..Μεγάλωσα μέσα στα λούσα,στις νταντέλες,στα φρου-φρου,στα αρώματα κ στους ευνουχισμένους πούστηδες.Με έμαθαν πολλά μπορώ να πω..Πως να ξεμαλλιάζω τα άλλα κακάσχημα και παναχόντρα κοριτσάκια τις αυλής,(και να βγαίνω πάντα λάδι),πως να κάνω τους μαύρους και νταβραντισμένους δούλους να τρέχουν πίσω απ την μεταξωτή μου την κιλότα..και πολλά άλλα ωραία πράγματα..
Μεγάλωσα μπορώ να πω με τις καλύτερες αρχές γενικά.
Τα χρόνια πέρασαν και μεγάλωσα,ο σκοπός ήταν να γίνω αυτοκρατόρισσα όλου του κόσμου αλλά τελικά το έσκασα με έναν ναύτη, να ζήσουμε τον έρωτα μας.Τον έθαψα μερικούς μήνες μετά..Και τώρα να μαι εδώ,να γράφω τον πόνο μου καθημερινά η όποτε μπορώ,να μοιραστώ μαζί σας όλες μου τις γνώσεις,να απαντώ στα προβλήματα σας,να σχολιάζω φυσικά τα πάντα και τίποτα..Μαζί θα αδράξουμε την μέρα τριχωτές μου φιλενάδες(η άτριχες αν κάνετε χαλάουα)..Μαζί θα ανέβουμε σκαλί-σκαλί στον κολοφώνα..(η και στην κολόνα του αγοριού απέναντι)..Μαζί θα ανακηρυχτούμε "Βασίλισσα της Πίστας (η και τις Πίπας!)..Μαζί θα φέρουμε την επανάσταση στο Γκάζι...Μαζί..Ουφ θα σταματήσω τώρα,αισθάνομαι σαν προεκλογική καμπάν(ι)α (!!!!)...(Τέτοια έλεγε και η Μπλε Πετούγια και ΠΟΙΑ η κατάληξη ? Πήρε τον θρόνο ΚΑΙ το στέμμα η Πράσινη Πετούγια. )

Και κάτι τελευταίο..προς τέρψη όλων των ματιών (str8 φαντάζομαι) και αυτιών (πάσας προτιμήσεως).Αφιερωμένο σε μένα..και σένα..
Ένα ΆΣΜΑ , μια μελωδία ΘΕΪΚΉ από μια άξια ανάδοχο της Νάνας,της Κάλλας..
Εμπρός !

2 comments:

amalthia said...

welcome !

Άκου να σου πω, η διάδοχος της Μούσχουρη είναι η Βέρα η Λάμπρου.

φορ δε ρέκορντ, η οικογένεια σου ξέπεσε και δεν έχεις χρήματα ούτε τη σκόνη που γιατρεύει τους γκαβούς να φτιάξεις,αλλά μη πτοείσαι.
Μπορείς πάντα να πουλάς το κορμί σου,ιτ γουορκς!

Τέλος των πάντων επειδή σε βρίσκω χαριτωμένη σου εύχομαι καλή και λαμπρή πορεία στο χωροχρόνο και καλούς απογόνους.

...The Fallen Queen... said...

Ευχαριστώ - ευχαριστώ!!
Δεν πτοήθηκα ούτε στην μάχη του Βατερλό θα πτοηθώ τώρα?Μα αυτό το κάνω εδώ και 100 χρονιά!
Ναι είναι η αλήθεια ότι σκοπεύω να αλλάξω τα πάντα στο χωρόχρονο σιγά σιγά..
Α,η Βέρα Λάμπρου είναι πολύ σοπράνο κΩλορατούρα..δεν μπορώ να την ακούω,πέφτω σε κατάθλιψη που σκέφτομαι ότι δεν φθάσω ποτέ τις αμπιλιτις που έχει!