Friday 19 February 2010

Πράξη Έκτη - Οι Αδελφομάνες

Είναι γνωστό πως εμείς οι γκέουλες έχουμε μια μανία με τις αδελφομάνες.
Όλοι μα όλοι, κάποια στιγμή στη ζωή μας έρχεται η ώρα που θα πάρουμε το μέρος κάποιας ντίβας,θα φανατιστούμε μαζί της, θα την υποστηρίξουμε, θα πάμε κόντρα σε όλους και σε όλα για την λατρεία μας προς το πρόσωπο της.
Τι γίνεται όμως όταν αυτό φεύγει από την απλή λατρεία και περνάει σε κάτι άλλο ?
Εκεί γινόμαστε ίσως εντελώς ανίκανοι να δούμε την πραγματικότητα.
Τώρα θα μου πείτε "Άνθρωποι είναι και αυτοί οι καλλιτέχνες"..Ναι το ξέρω και το καταλαβαίνω.Άνθρωποι με ταλέντο σε πολλά πράγματα και με δισεκατομμύρια.Που την μια δηλώνουν Α και την άλλη Ω...
Και τώρα το happy hour!
Ήρθε η ώρα να θάψω την Whitney Houston (μιας και ζει ακόμα και έβγαλε και νέο album με τίτλο I Look To You.(τύπου "έγινε θαύμα", τύπου "είμαι καλά και μπορώ να σας κοιτάζω στα μάτια με υπερηφάνεια", τύπου "δεν έφταιγα εγώ, κάποιος το έριξε στο ποτό μου)Και με ένα εξώφυλλο με μια Whitney ωσάν τον κώλο της μαϊμούς.Τέλος πάντων..
Ετών 46.
Ναι η γνωστή αδελφομάνα όποιου gay σιχαίνεται την Madonna.(εγώ πάλι την λατρεύω - αλλά όχι τόσο τυφλά ώστε να μην μπορώ τις κάνω και μια κριτική βρε αδερφέ!
Η Whitney από τη μια έχει φωνάρα - όλοι το ξέρουμε.Θα ήταν εντελώς ηλίθιο και βλακώδες να μην το παραδεχτούμε.Έχει πουλήσει 170 εκατομμυριάκια albums και singles παγκοσμίως και είναι η τέταρτη στην σειρά γυναίκα καλλιτέχνης με τις μεγαλύτερες πωλήσεις στην Αμερική.
Επίσης στις αρχές τις καριέρας της και μέχρι τέλη '90 πλασαρίστηκε πολύ έντονα απ τα πουριτανικά αμερικάνικα media ως το καλό κορίτσι.Μέχρι να σκάσει η βόμβα ότι είναι πρεζού φυσικά.
Πολύ γνωστή και μεγάλη η αντιπάθεια της προς την Madonna βέβαια.Και τι δεν έχει πει για την Madge κατά καιρούς,-ειδικά τότε πριν σκάσει η βόμβα,και μπορούσε να καλυφθεί πίσω από την μάσκα και το προσωπείο του καλού - θρήσκου - κοριτσιού  που είναι μόνο studio-σπίτι-studio-εκκλησιά-σπίτι-τορνέ-εκκλησιά.
Τι ατάλαντη την έχει ανεβάσει, τι πουτάνα την έχει κατεβάσει, έφθασε μέχρι και στο απόλυτο ρεζίλι να πει : "Η Madonna είναι πολύ κακό παράδειγμα για τα νέα παιδιά της Αμερικής (η Ευρώπη μάλλον για την Whitney δεν έχει παιδιά), εγώ την κόρη μου δεν θα την άφηνα ποτέ να ακούσει την μουσική της". Ποια η Whitney? Αναρωτιέμαι εγώ τώρα ο άμυαλος και κακοπαραδειγματισμένος απο την μουσικη της Madonna, η Whitney ήταν δηλαδή καλό παράδειγμα για την κόρη της? Που μεγάλωσε μέσα στο ξύλο που έπεφτε απ τον Bobby Brown πάτερα της προς την μάνα της? H μέσα στο σουτάρισμα της ηρωίνης και της κόκας? Ήταν καλύτερα να βλέπεις μια μαστουρωμένη μάνα όλη την ώρα ?
Έλεος ρε Withney! Αλλά δυστυχώς αυτά έχει η δήθεν πατρίς-θρησκεία-οικογένεια-φιλελεύθερη Αμερική. Τώρα θα ήθελα πολύ να το ξαναπεί αυτό για την Madonna και την κάθε Μadonna.
Θα γελούσε και το παρδαλό κατσίκι.
Απ την άλλη έχομεν την Μadonna ετών 51 πλέον (όπως όλοι λυσσάνε να λένε).Έχει πουλήσει περισσότερο από 200 εκατομμυριάκια albums παγκοσμίως και το Βιβλίο Γκίνες την έχει κατατάξει ως την πιο πετυχημένη γυναίκα καλλιτέχνη όλων τον εποχών.
Όπως όλοι ξέρουμε η Madonna σε γενικές γραμμές έχει μια μέτρια φωνή.Έχει ακούσει τα πάντα απ τους πάντες (που τα δικά τους χάλια δεν τα κοιτάνε,με ακούς Whitney?)Τι ατάλαντη,τι άφωνη,τι πουτάνα όπως αναφέρω και πιο πάνω,τι κωλόγρια,τι ότι είναι ένα ψέμα,τι ότι είναι το χειρότερο αφεντικό,τι bitch,τι ότι οφείλει την καριέρα της στα κρεββάτια με μεγάλο-παραγωγούς μέχρι και τραβεστί την έχουν πει.
Εγώ έχω να πω,πως καριέρα δεν χτίζεις μόνο από τύχη, ούτε από το γνωστό και χιλιοειπωμένο από την κάθε κουτσή Μαρία "Βρισκόμουν την κατάλληλη στιγμή, στο κατάλληλο μέρος με τους καταλλήλους ανθρώπους".Θέλει και ταλέντο, ακόμη και αν δεν έχεις την φωνάρα τύπου "Σοπράνο κΩλορατούρα".Θέλει ταλέντο να μπορείς να κάνεις πράγματα μπροστά απ την εποχή σου, να προβλέπεις τι θέλει το κοινό.Θέλει ταλέντο ακόμα και να μπορείς να επαναπροσδιορίζεις τον ίδιο σου τον εαυτό, ώστε να μην σε βαρεθεί κανείς.Ούτε το ίδιο σου το κοινό.Θέλει να έχεις αυτό το γαμημένο "αστεράκι".
Και όχι ούτε από τα γαμήσια τα πολλά γίνεται να γίνεις νούμερο 1 και να παραμείνεις εκεί.Αυτό γίνεται μόνο στην μπουζοκόβια Ελλάδα με την κάθε Σάσα Μπάστα,Βέρα Λάμπρου,Στέλλα Μπεζ κτλ που βγάζουν μεροκάματο απ όλους τους χαζούς που τις πληρώνουν.(call me Β-Ι-Ζ-Ι-Τ-Α)Εντάξει και στο εξωτερικό γίνεται, αλλά αυτό και μόνο (τα γαμήσια) δεν γίνεται να σε κάνει είδωλο και να πουλάς τα άντερα σου ακόμα.Με το γαμήσι θα σου ανοίξει ΜΙΑ πόρτα για να μπεις ενδεχομένως σε μια εταιρία και να σε πιστέψουν, δεν θα σου ανοίξει όλη η γη τις αγκάλες τις για να γίνεις  εσύ νούμερο 1 γιατί έκανες καλές πίπες.Ούτε θα φέρεις τα πάνω κάτω στην showbiz ούτε θα αλλάξεις την μουσική σκηνή για τα επόμενα 100 χρονιά.Η Madonna τα έκανε ολα αυτά, και η Madonna έβαλε τους όρους για τις σημερινές ποπ τραγουδιάρες.Είναι το original.
Βέβαια και η Μadonna δεν έχει κάνει και λίγα.Αλλεπάλληλες "επιθέσεις" με προκλητικά πράγματα μερικές φορές δίχως λόγο (SEX book),μέτρια album (όπως το αισχρό Ηard Candy)  και η "ότι να ναι" Sticky & Sweet tour,κτλ..Απαρνήθηκε το gay κοινό της(ύψιστο σφάλμα) για τα μάτια του γνωστού μαλάκα,ομοφοβικού και κρυόκωλου Guy Ritchie.Eυτυχώς που τον έτζασε.Πολλές φορές βέβαια έχει υπάρξει και η ίδια ντιπ κρυόκωλη.
Aπ την άλλη όμως καλά έκανε,είχε αρχίδια.Δεν δήλωσε ποτέ ότι ο τάδε είναι κακό παράδειγμα για τα παιδιά της Αμερικής ούτε την έπιασαν ποτέ στα αεροδρόμια με 800 κιλά χάσις με ηρωίνες και με κόκες.Δεν σκότωσε ούτε βίασε σαν κάτι ράπερ που υμνούν οι χαζοί νεολαίοι της πατρίς-θρησκείας-οικογενείας Αμερικής.Αλλά μπορεί και να τα έκανε όλα αυτά αλλά τουλάχιστον δεν τα ξέρει και κανείς.Απλά έριξε την ζαριά της και κέρδισε.Έπαιξε και κέρδισε.Και καλά έκανε.

Εδώ βλέπουμε την Whitney πως είναι υπό την επήρεια της πρέζας.












Και προτού βιαστείτε να με πείτε ντιπ φανατικιά κόρη της αδερφομάνας Madonna,ορίστε και μερικές φώτο που είναι χωρίς photoshop.Τουλάχιστον από την Whitney και την Mariah (39χρ) και για 51 χρόνων γυναίκα είναι πολύ καλύτερη.


4 comments:

Anonymous said...

τελικά έχεις ταλέντο και σε άλλα πράγματα..... πολύ καλό αυτό :)

...The Fallen Queen... said...

Είδες?
Μου αξίζει ένα Νόμπελ!

amalthia said...

δηλαδή θα μετράς τις πράξεις σε κάθε πόστ?

τύπου Πράξη Εκατοστοπεντηκοστηένατη?

Ωραία τα λες μανίτσα μου,ειδικά στο σημείο με τα γαμήσια και παραμονή στην κορυφή συμφωνώ. Τα λέω χρόνια αλλά δεν με ακούνε!

επίσης λέω σε μια φίλη μου που παίζει με έναν σκηνοθέτη εαν γαμηθούν να του ζητήσει κάνα ρόλο.

...The Fallen Queen... said...

Ναι ναι!Με τρελαίνει το τύπου "Πράξη..τόσο"!Βγάζει κάτι οπερατικό.
Όπως με τρελαίνει και το "τύπου"!Χαχαχα!
Σε ευχαριστώ πολύ που συμφωνείς μαζί μου!Όσο για την φίλη σου,αν είναι ηθοποιός και δεν μπορεί με το τίποτα να βρει δουλειά(έχω και εγώ,αλλά φίλο και str8 -όποτε καταλαβαίνεις την έχει καθισμένη την βάρκα της Μανταλένας-)ας του κάτσει του σκηνοθέτα(ειδικά αν είναι καλός).Αν όμως είναι αγκούρι..τότε λυπάμαι αλλά θα πεινάσει.Το γαμήσι μπορεί να της ανοίξει την πορτούλα,αλλά αν δεν το χει δεν θα κάνει πολλά.Δυστυχώς με τον σταυρό στο αριστερό και την βίβλο στο δεξί χέρι,κανείς δεν πήγε μπροστά σε ετούτη την πλάση.C'est la vie..C'est la loi.