Thursday 11 February 2010

Πράξη Τέταρτη - Tα πάχη της Mariah.

Καθώς σερφαρα..βρήκα κάτι πολύ ενδιαφέρον...
Την μουρλο-Mariah (φωνάρα μεν, τοφάλα δε και σπαζαρχίδω) στα παρασκήνια γυρίσματος ενος (αδιάφορου) video clip της για ένα τραγούδι της (για το τελευταίο της single θαρρώ,επίσης αδιάφορο) Πως είναι έτσι η μοσχάρα ? 
Κωλάρα 10 στρέμματα , δίπλα στο στομάχι, δίπλα ακόμα και πίσω στη πλάτη, μπούτι + γάμπα  = ένα και το αυτό.Μέση ανύπαρκτη, και το βυζί? Το ένα για Χίο τράβηξε και το άλλο για Μυτιλήνη.Τώρα ξέρω τι σκέφτεστε.. η κακιασμένη η αδερφή, η παλιοπουστάρα που κρύβεται πίσω απ το pc, η κομπλεξική, η κακάσχημη, η τρύπια και διάφορα τέτοια απείρου κάλους προσφωνήματα και γλυκόλογα.Θα πείτε "έλα  μωρέ άνθρωπος είναι και αυτή..έφαγε λίγα t-steak (μπριτζόλα στα βαρβάτικα ελληνικά) παραπάνω" !
Αλλά όχι δεν το δέχομαι αυτό ! Υποτίθεται ότι έχουν ΤΑ εκατομμύρια  για να έχουν τους καλύτερους στο πλάι τους ,από κομμωτές ,από διατροφολόγους , από image maker, από αισθητικούς, και δεν συμμαζεύετε.Και τσουπ μετά βγαίνουν και δηλώνουν ότι κοπανιούνται στα γυμναστήρια όοοολη μέρα και διαθέτουν αυτή την κορμάρα και τον κοιλιακό τον φέτα, ότι βλέπουν carbs και βγάζουν τον αγιασμό να τους εξορκίσουν κτλ. Και να σου μετά τρέχουμε όλοι εμείς οι κοινοί θνητοί να αποκτήσουμε ότι έχουν, και να, πληρώνουμε συνδρομές στα γυμναστήρια, και να, και τα trendy ρούχα και τόσα άλλα..Κυρά μου αφού τα έχεις τα φράγκα, αφού έχεις τo control για όλα, τι αφηνεις και βγαινουν τετοια πραγματα προς τα έξω ? Άσε μας στην πλάνη καλύτερα.
Αι σιχτίρ !                                                                                                         

2 comments:

amalthia said...

http://www.youtube.com/watch?v=xEDo8PCjP

εδώ είναι η πραγματική μπιούτι ΕΝΤ ΔΕ ΜΠΙΣΤ !

...The Fallen Queen... said...

Μα αυτό είναι ΜΙΡΑΚΩΛΟ amalthia μου!
Πως κατάφερε και έγινε κουκλάρα μέσα σε λίγες μέρες?Μα δεν το πιστευωωω!
Τελικά γίνονται θαύματα!!
Και δεν θέλω να ακούσω κανέναν κακοπροαίρετο να πει ότι έπεσε photoshop πάνω στο ΚΟΡΜΊ.
Φυσική,φυσικότατη είναι.
Μάλλον με γέλασαν πάλι,κάτι θα έκαναν αυτά τα κακόβουλα παιδιά της γειτονιάς στης φωτογραφίες που ανέβασα εγώ.Με σκοπό να χλευάσουν το ΚΟΡΜΊ!